930×122 CAPRA 5

profesional new consult

    CAMPANIE PNC: ÎN FEBRUARIE IUBEȘTE FORMAREA!

    “Iubeşte Formarea Profesională” reprezintă şansa ta pentru o carieră de succes oriunde în lume. Pentru că februarie este luna iubirii, Profesional New Consult îţi oferă motive în plus să urmezi un curs și să iubești formarea.

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    Înscrie-te în perioada 1 februarie-28 februarie 2020 la orice curs din oferta firmei şi Profesional New Consult te răsplătește cu reduceri de prețuri de neratat:

    -de 5% pentru plata în rate a unui curs;

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    -de 10% pentru plata integrală a unui curs;

    -de 15% pentru plata în rate sau integrală, cu înscrierea la două sau mai multe cursuri.

    Profesional New Consult iubește formarea profesională de calitate: “Vă invităm ca în februarie – luna iubirii – să ne treceți pragul pentru a afla de ce. Vă veți „îndrăgosti” la prima vedere de cursurile noastre!

    Important: Reducerile se aplică şi în cazul în care aţi fost cursantul nostru, iar acum, pentru că iubiţi formarea, doriţi o nouă specializare”.

    Prezenta campanie li se adresează exclusiv persoanelor fizice. Persoanele juridice nu beneficiazã de condiţiile din prezentul regulament. Sunt exceptate din această campanie cursurile de igienă şi stivuitorist, precum şi masterclass-urile organizate înaceastă perioadă.

    Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri sau promoţii desfăşurate de firma organizatoare în intervalulfebruarie-iunie 2020.

    Pentru a beneficia de reducere tot ce trebuie săfaceţi este să vă prezentaţi la centrele PNC şi să vă înscrieţi la un curs programat să se desfăşoare în perioada februarie-iunie 2020 sau să solicitaţi înscrierea online la datele de contact:

    -telefon, 0720.420.330, 0740.250.290,0784.333.777;

    -web, office@profesionalnewconsult.ro;

    -sediul din Pitești al firmei: bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

    Firma organizatoare îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare urmând a fi adusă la cunoştinţă pe canalele de social media şi pe website-ul societăţii.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90