NOR CURIER 930X122

PenitenciarulColibasi06

Campanie umanitară la penitenciar

În perioada 14 – 17 februarie 2012, Penitenciarul Colibaşi a desfăşurat  o campanie internă de colectare  de donaţii în alimente şi îmbrăcăminte pentru locuitorii zonelor afectate de fenomenele meteorologice din ultima perioadă. Angajaţii  instituţiei au contribuit cu sume de bani, din care s-au achiziţionat alimente neperisabile (făină, mălai, ulei şi conserve).

De asemenea, 139 de persoane private de libertate şi-au manifestat dorinţa de a ceda porţia zilnică de pâine, iar 11 persoane condamnate au donat suma de 570 de lei pentru achiziţionarea de alimente care nu îşi modifică proprietăţile de calitate.

Produsele  rezultate din donaţiile personalului şi ale persoanelor aflate în detenţie au fost depuse la Cercul Militar Piteşti şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş, de unde vor fi transportate către populaţia din zona Moldovei.

Iniţiativa acestei campaniei aparţine Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, acţiunea fiind derulată în toate unităţile din sistemul penitenciar, se arată într-o informare a Penitenciarului Colibaşi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90