New Profesional Consult 930 x 122

RAZVAN_TUDOSIE

Medaliat olimpic, reținut în Pitești pentru trafic de droguri!

Campionul piteștean la înot Răzvan Tudosie a fost reținut sub acuzația de trafic de droguri.

Tudosie, afiliat la clubul CSM Pitești, și alți trei suspecți sunt acuzați că formau o rețea de trafic de canabis și etnobotanice. Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Pitești i-ar fi surprins pe cei patru în flagrant, în timp ce le vindeau droguri unor clienți.

La perchezițiile ulterioare, la domiciliile suspecților s-ar fi găsit 500 de grame de substanțe etnobotanice, 30 de grame de canabis și sume mari de bani, în lei, euro, dolari și franci elvețieni, sume care se prespune că ar fi fost obținute din comercializarea de canabis și etnobotanice.

Cei patru și-ar fi procurat drogurile de pe internet, de pe mai multe site-uri din străinătate, mai exact din Anglia, Olanda, Spania și Slovacia, plătindu-le contravaloarea prin cont bancar.

Procurorii DIICOT vor cere arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor patru suspecți.

Cel mai important titlu obținut de Răzvan Tudosie în cariera lui este o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret din 2010, desfășurate în Singapore. În ultima vreme, însă, Tudosie nu a mai confirmat și nu a mai fost luat în calcul pentru loturile naționale de înot ale României.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90