New Profesional Consult 930 x 122

campulung

CATUSE_LA_MAINI

CÂMPULUNG: 3 INDIVIZI RISCĂ 5 ANI DE PUȘCĂRIE PENTRU ÎNȘELĂCIUNE

Poliţia Câmpulung Muscel a fost sesizată de administratorul unei societăţi comerciale că în magazinul pe care îl are în municipiu s-au prezentat trei bărbaţi care ar fi pretins că reprezintă o autoritate de control. Cei trei i-ar fi spus patronului că în magazin sunt nereguli și că pentru a nu-l amenda trebuie să le achite 500 de lei. Patronul s-a conformat, dar apoi a sunat la Poliție.

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

Polițiștii i-au prins pe cei trei chiar în momentul în care se îmbarcau într-un mijloc de transport cu destinaţia Bucureşti. Doi dintre ei, de 35 și 43 de ani, sunt din Ploiești, iar al treilea, de 36 de ani, din comuna giurgiuveană Comana.

În urma anchetei, polițiștii au aflat că două dintre cele trei persoane fac parte dintr-o organizaţie neguvernamentală, fără drept de control şi aplicare de amenzi. Suspecții s-au ales cu dosar de cercetare penală pentru înșelăciune. Fapta este pedepsită cu închisoare de la un an la 5 ani. Singura lor șansă să scape de pușcărie este, potrivit legii, împăcarea cu partea vătămată.

Citiți și: Peste trei milioane de € pentru un drum important care leagă două județe!

Cei 500 de lei au fost recuperați de polițiști și returnați patronului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA