NOR CURIER 930X122

mall-uri

CÂND S-AR PUTEA REDESCHIDE MALL-URILE

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează că astăzi se va întâlni cu reprezentanții mall-urilor, cu care va discuta despre redeschiderea magazinelor mari.

Citiți și: DUPĂ 15 IUNIE SE POT REDESCHIDE MALL-URILE ȘI GRĂDINIȚELE

În cazul în care nu vor apărea probleme în ceea ce privește ritmul infectărilor cu noul coronavirus, mall-urile ar putea fi redeschise pe 15 iunie 2020, ca parte a unui nou val de măsuri de relaxare.

„Am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni (n.r. – 1-15 iunie) să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine, vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, declară ministrul Economiei, potrivit digi24.ro.

Citiți și: IAR NE PROSTIȚI! CONTROALE ÎN CLUBURI, BARURI ȘI MALL-URI

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3