Donaris 930 x 122

METEO

Când scăpăm de ploi și frig? Prognoza meteo pentru următoarele zile!

Vremea în Pitești a fost și continuă să fie astăzi deosebit de rece.

La această oră, temperatura aerului se ridică la doar puțin peste 6 grade Celsius. Vorbim de o valoare cu până la 14 grade sub media climatologică obișnuită pentru regiunea Muntenia în această perioadă a anului și care este de circa 20 de grade. Continuă să plouă mărunt, „mocănește”.

Meteorologii au, însă, vești cât de cât bune. Începând de mâine, 2 octombrie, ploile se vor restrânge și vor deveni slabe cantitativ. Joi și vineri va mai ploua, pe arii restrânse, numai în regiunile extracarpatice, iar sâmbătă, dar slab, în estul țării. Scăpăm de ploi, dar nu și de frig. Nopțile și diminețile vor fi reci, cu temperaturi care vor coborî până la 1-2 grade Celsius. Pe alocuri, se va produce brumă.

Potrivit meteorologilor, vremea va începe să se încălzească ușor spre sfârșitul acestei săptămâni. Abia săptămâna viitoare, însă, vom avea parte de temperaturi apropiate de media climatologică normală pentru prima jumătate a lunii octombrie: minime între 6 și 8 grade și maxime între 16 și 18 grade.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90