Donaris 930 x 122

pod

Un sens de circulație pe podul de peste râul Argeș va fi închis!

În această dimineaţă, la Primăria Piteşti s-a desfășurat o şedinţă a autorităţilor locale cu constructorii din zona podului de peste râul Argeş aflat în reabilitare şi cu reprezentanți ai Poliţiei. Tema discuţiei a fost închiderea unui sens de circulaţie pe acest pod, pentru a permite efectuarea unor lucrări la structura de rezistenţă.

Viceprimarul municipiului, Cornel Ionică, ne-a declarat că sensul de circulaţie dinspre Piteşti spre Mărăcineni şi Ştefăneşti va fi închis săptămâna viitoare, urmând ca traficul să se desfăşoare pe cele două baraje din Prundu şi Budeasa (în special traficul greu) şi pe podul de fier de la ACH (Hidroconstrucţia), la care s-au făcut, de asemenea, reparaţii, şi s-au montat parapeţi. În plus, şi unele drumuri de acces de la acest pod au fost reabilitate.

Cornel Ionică ne-a precizat că închiderea sensului de circulaţie se va produce „marţi sau miercuri” (săptămâna viitoare), mai fiind necesare doar nişte panouri indicatoare care au fost deja comandate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90