Donaris 930 x 122

palimaru

Când toţi credeau că se îndreaptă către altar, un alt cuplu şi-a spus “adio”!

Încă o poveste de dragoste s-a încheiat, deşi mulţi îi vedeau îndreptându-se către altar, mai ales că erau logodiţi de 3 ani. Şi-au spus „adio”, iar acum merg pe drumuri separate.

Piticu’, unul dintre membrii trupei Simplu, şi prezentatoarea TV Magda Pălimaru s-au despărţit. Cei doi erau logodiţi de trei ani, însă acest lucru nu a contat. Au plecat pe drumuri separate, cu toate că din exterior s-a văzut, o bună perioadă de timp, ca fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Dacă vă gândiţi la infidelităţi ori acte de violenţă, se pare că nu ar fi vorba de aşa ceva, ci de o ruptură care s-a produs în timp. Despărţirea nu a avut loc din cauza unui conflict major, de nedepăşit. Din declaraţiile date de ei de-a lungul anilor, se observa că el este cel care îşi doreşte să meargă către altar, în timp ce Magda nu prea se grăbea în aceeaşi direcţie.

„Nu avem deocamdată nicio veste despre nuntă. Ne simţim bine împreună, ne înţelegem bine, suntem de foarte mult timp împreună, suntem în regulă”, spunea Magda într-un interviu din 2012. Nu acelaşi lucru declara şi Piticu la acea vreme: „Normal că o iau de soţie! Ar fi culmea să nu o iau la asemenea frumuseţe! E deşteaptă şi devreme acasă!”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90