NOR CURIER 930X122

zapada

Când vine iarna? Prognoza meteorologilor!

De câteva zile încoace, vremea în Pitești, în Argeș și în țară este frumoasă, cu temperaturi peste media obișnuită pentru această perioadă. Cât va mai dura și când va veni iarna?

Administrația Națională de Meteorologie prognozează că până în jurul datei de 1 noiembrie vremea va continua să fie în general frumoasă. Termperaturile vor rămâne pozitive, cu maxime diurne care vor fi cuprinse între 15 și 18 grade Celsius. După 1 noiembrie, în prima parte a lunii viitoare, vremea ar urma să se mai răcească, dar ninsorile vor fi posibile doar în zonele montane. Potrivit meteorologilor, condiții pentru venirea iernii în întreaga țară vor exista după data de 20 noiembrie.

În urmă cu o oră, în Pitești erau 5, 4 grade, în Câmpulung Muscel – 6, 5, iar în Curtea de Argeș – 2, 5 grade Celsius. În toate aceste localități vremea este frumoasă, cu cer senin.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3