EcoMoto 930×122

EXPLOZIE_BLOC_G_1_PITESTI

Când vor fi gata lucrările la blocul afectat de explozie?

La blocul G 1 din cartierul piteștean Războieni se lucrează pentru refacerea locuințelor afectate de explozia din urmă cu câteva zile.

Lucrările se vor încheia în maxim o lună, precizează Cornel Constantin Ionică, viceprimar al municipiului Pitești. Vestea bună pentru locatari este că, potrivit viceprimarului, joi, 19 septembrie, blocul va fi din nou racordat la rețeaua de utilități, inclusiv de gaze.

Explozia a afectat direct un număr de cinci locuințe. Până la finalizarea lucrărilor, trei familii din locuințele afectate vor sta într-un alt tronson al aceluiași bloc, în locuințe care sunt libere. Alte două familii și-au găsit adăpost la rude sau cunoștințe.

Amintim că în explozie a murit o fetiță în vârstă de 7 ani, iar bunica ei, de 53 de ani, a suferit arsuri pe 45% din suprafața corpului. Ulterior, în spital, a decedat și bunica. Cele două victime locuiau în garsoniera în care a avut loc deflagrația. Conform autorităților, explozia s-a produs din cauza iresponsabilității bunicii, care umplea baloane cu heliu în garsonieră. Femeia se ocupa cu vânzarea de astfel de baloane.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3