NOR CURIER 930X122

examen_auto

Candidaţii pică pe capete la examenul pentru permisul auto!

Doar unul din trei candidaţi înscrişi la examenul pentru obţinerea permisului de conducere auto în Argeş mai reuşeşte să treacă de probele teoretice şi practice! Datele oficiale arată, de asemenea, că peste 80% dintre cei care vor să ia permisul sunt tineri care abia au împlinit 18 ani.

Conform datelor furnizate de Serviciul Permise Auto Argeş, în prima parte a anului în curs s-au prezentat la examen 16.244 de candidaţi, cu 2.396 mai mulţi decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Creşterea este de 14%, dar asta nu înseamnă că a crescut şi numărul celor care obţin permisul de conducere, ba din contră.

Statistica ne spune că doar 32,83% dintre candidaţii înscrişi mai reuşesc să obţină permisul, faţă de 39% anul trecut. 56,12% dintre candidaţi trec de examenul teoretic, dar 70,55% nu reuşesc să treacă de proba practică, astfel încât dorinţa de a intra în posesia permisului de conducere auto mai aşteaptă până să se împlinească.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3