New Profesional Consult 930 x 122

droguri

arestare_droguri

CANNABIS ADUS DIN SPANIA, VÂNDUT ÎN PITEȘTI! REȚEAUA A FOST DESTRUCTURATĂ!

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Biroul Teritorial Olt, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, au surprins în flagrant 4 persoane în timp ce ridicau un colet, trimis din Spania, în care se aflau circa 6 kg de muguri de cannabis.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Au fost făcute 7 percheziţii domicilare în Slatina și s-a început urmărirea penală faţă de 12 persoane pentru constituirea unui grup infracţional organizat, pentru trafic de droguri de risc, introducerea fără drept în ţară de droguri de risc și pentru finanţarea săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cazul altor 64 de persoane a fost începută urmărirea penală pentru consum ilicit de droguri de risc.

Potrivit procurorilor, în cauză există suspiciunea că în perioada 2013-2014 membrii grupării au introdus din Spania în România şi au comercializat în jur de 15 kg de muguri de cannabis. Drogurile erau vândute, cu sume cuprinse între 35 şi 60 de lei/g, în diverse localități din județele Olt, Dolj și Argeș şi în municipiile Pitești, Craiova şi Râmnicu Vâlcea. O parte dintre membrii grupului se ocupau cu procurarea drogurilor din Spania şi asigurau introducerea ilegală a acestora în ţară. Drogurile intrau în România fie prin colete trimise prin firme de curierat, fie transportate în bagajele personale. Alţi membri se ocupau de păstrarea drogurilor în locuinţele lor personale şi ulterior de distribuirea acestora. Ei şi-au format un cerc de cumpărători, alcătuit din 64 de persoane. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90