930 x122 grota rece

mujea

Capace…anti-furt

Una din marile probleme cu care se confrunta autoritatile locale – nu de ieri, de azi, trebuie sa o spunem! – este aceea a furturilor si a distrugerilor de pe domeniul public. Tinte preferate ale hotilor de fier vechi sunt, de regula, tevile termoficarii si, mai ales, capacele de canal care, insa, fara complicitatea celor de la centrele de colectare a fierului vechi poate ca nu ar mai disparea atat de mult. Gelu Mujea, directorul Apa Canal, a gasit insa solutia.

Gelu Mujea, directorul general al SC Apa Canal 2000 SA Pitesti, ne-a declarat ca, in sfarsit, s-ar fi gasit o solutie pentru a stopa aceste furturi.

„De la inceputul anului si pana in prezent ne-au fost furate capace de canal in valoare de peste 100.000 de lei. Asa ca am decis sa luam masuri. In acest sens, am comandat deja capace speciale, din materiale compozite, care vor fi colorate in albastru pentru a fi usor de identificat.

Desi sunt ceva mai scumpe decat capacele clasice, acestea au marele avantaj ca nu mai prezinta interes pentru hoti, fiind din materiale compozite”, ne-a declarat Gelu Mujea.

Mai trebuie adaugat ca in municipiul Pitesti sunt nu mai putin de 60.000 de capace pentru guri de canal (camine de vizitare)!

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90