Donaris 930 x 122

Accident_IC_Bratianu.2mov.Still002

Carambol pe I.C. Bratianu

Trei mașini au fost implicate, vineri după amiază, într-un accident în lanț produs pe bulevardul IC Bratianu din Pitesti.

Un Volkswagen a lovit un BMW iar apoi, din cauza impactului acesta din urma a lovit, la randul sau, un Renault. Se pare ca vinovat pentru producerea accidentului ar fi  soferul care se afla la volanul Volkswagen-ului. Acesta nu are decat 18 ani si permis de conducere de doar doua luni.

Sotia soferului care conducea BMW-ul il acuza pe tanar ca a fost neatent. Baiatul ar fi vrut sa parcheze si le-a taiat calea pe neasteptate: „Un băiat cu un Volkswagen ne-a tăiat calea, a intrat în noi și noi în Renault, cred că a vrut să parcheze de fapt.”

Ion Adrian, soferul Volkswagen-ului : „Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am venit după banda doi , am vrut să parchez, am semnalizat dar..nu știu ce s-a întâmplat. Domnul cu BMW-ul a încercat să mă depășească, m-a lovit în aripa stânga față. E primul meu accident. Am permisul de  două luni dar eu am învățat pentru el, eu nu l-am luat ca alții, cum se făcea înainte.”

Șoferii au fost conduși la spitalul județean Argeș pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliția continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

„Pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești a avut loc un accident de circulație. Au fost implicate trei autoturisme. Accidentul s-a soldat cu două victime, acestea fiind rănite ușor. Se vor face cercetări și se va stabili gradul de vinovăție al fiecărui șofer”, a declarat ag. șef adjunct Neacsu Cătălin, Biroul Rutier Pitesti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3