EcoMoto 930×122

concurenti_npm3-2

Caravana Nora pentru mama in Pitesti in cautarea de noi concurenti

Incepand de sambata, 1 august, cei mai indragiti concurenti de la “Nora pentru mama” pornesc in caravana ce va strabate tara in cautarea de noi tineri interesati sa-si gaseasca dragostea adevarata in cel mai titrat concurs matrimonial din Romania. Andreea si Stefan, Alina si Ionut, Tatiana, Mihaela si Alexandru, Valentina, Roxana, Roger, Catalin sunt doar cativa dintre cei care au tinut publicul cu sufletul la gura in editiile precedente ale emisiunii Nora pentru mama. Acum vin sa se intalneasca fata in fata cu cei care vor sa faca fata provocarilor noului sezon ce incepe din toamna la Kanal D! Turul caravanei incepe in judetul Constanta, pe 1 august la Costinesti, iar pe 2 august la Eforie, si continua zilele urmatoare in Pitesti, Craiova, Ramnicu Valcea, Sibiu, Cluj, Iasi, Ploiesti, incheindu-se in Bucuresti in 14, 15 si 16 august la Parcul Carol, Baneasa Shopping City, si respectiv, Plaza Mall. “Sunt foarte multi tineri, fete si baieti, care isi doresc sa isi gaseasca jumatatea si spera ca Nora pentru mama ii poate ajuta. Multi dintre ei nu au curaj sa se inscrie, multi dintre ei nu stiu ce ii asteapta intr-un astfel de cocnurs, astfel ca ne-am gandit ca le-ar fi de mare ajutor sa se intalneasca fata in fata cu cei care au trecut deja prin aceasta experienta” declara gazda show-ului, Gabriela Cristea. 

 Caravana va ajunge si in Pitesti, luni, 3 august. Poti veni sa vorbesti cu fostii concurenti si sa devii si tu vedeta in
CENTRU: 10:30 – 14:00
TRIVALE: 15:00-16:30
PARC STRAND: 17:00-18:30
Partener media in Pitesti: epitesti.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3