New Profesional Consult 930 x 122

farmacie

Cardul şi adaosul la farmacie – atenţie maximă!

Când mă uit în portofel, îl am doldora de carduri. Nu bancare, ci de farmacie. Cică, fiind client fidel, în baza lor pot beneficia de reduceri consistente când cumpăr medicamente sau alte produse.

Ademeniţi de o asemenea ofertă au fost mulţi alţi argeşeni care şi-au făcut card la farmacii, dar lucrurile nu stau chiar aşa de simplu cum par.

Sunt şi farmacii care nu oferă carduri, dar par să aibă preţuri mai mici decât cele care oferă. Care e şmecheria?

„Este clar: farmaciile care oferă carduri sunt în general farmacii din lanţuri importante la nivel naţional. Preţurile practicate de aceste lanţuri farmaceutice sunt mari, adaosurile sunt mari, deci îşi permit să ofere nişte discount-uri.

Dar oricum preţurile lor rămân mari în comparaţie cu alte noastre care nu avem carduri, ci un adaos de bun simţ”, ne-a declarat un conducător de farmacie din Piteşti care a preferat să îi păstrăm anonimatul.

Aşadar, atenţie la carduri şi la adaosuri!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90