Donaris 930 x 122

    pod

    Care sunt variantele de ocolire a podului de peste Argeş

    Primăria Piteşti reaminteşte că un fir de circulaţie pe podul de peste râul Argeş, pod aflat în reparaţii capitale, cu fonduri europene, va fi închis săptămâna viitoare. Municipalitatea anunță şi perioada în care sensul va fi închis, dar şi rutele alternative pe care se va putea circula.

    Astfel, în perioada 23.04.2013 (ora 8) – 30.06.2013, circulaţia rutieră pe podul Argeş, pe sensul de ieşire din municipiu, spre Ştefăneşti şi Mărăcineni, va fi oprită ca urmare a lucrărilor de modernizare. Circulaţia se va desfăşura după cum urmează:

    – ieşirea din Piteşti se va face pe podul din amonte (actualul sens de intrare în municipiu dinspre Mărăcineni și Ştefăneşti), conform semnalizărilor rutiere amplasate în zonă

    – intrarea în Piteşti se va realiza pe rute ocolitoare, conform panourilor de semnalizare aflate în zonă, traseele fiind peste barajele din Prundu şi de la Budeasa, dar şi peste podul metalic de la ACH.

    „Regretăm disconfortul creat în trafic, dar din cauza uzurii avansate şi a vechimii podului, de peste 100 de ani, era imperios necesară executarea lucrărilor de consolidare şi modernizare”, explică Primăria Piteşti într-un comunicat de presă.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90