EcoMoto 930×122

carnaval

CARNAVAL ÎN STIL FRANȚUZESC PENTRU LICEENII DIN PITEȘTI

Consiliul Judeţean Argeş şi Asociația Internațională a Regiunilor Francofone vă invită să sărbătoriţi Ziua Francofoniei într-un stil chic et bohème, la Carnavalul Minuit à Paris, ediţia I!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Manifestarea li se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, liceeni care vor fi însoţiţi de colegii şi profesorii lor de limba franceză. Tema carnavalului este francofonia. Carnavalul, cu costume, presupune o prezentare a câte unui personaj celebru într-o manieră originală (un tablou à la Matisse, o melodie în stilul vocii lui Edith Piaf, un discurs politic în maniera lui Sarkozy sau o scenă din Mizerabile de Victor Hugo). Juriul va acorda note în funcţie de prezentarea personajului, care nu trebuie să dureze mai mult de 5 minute. Pentru cele mai originale costume vor fi oferite premii. Premiul I va fi de 2.000 de lei, premiul II – de 1.000 de lei, iar premiul III – de 500 de lei. Înscrierile se fac la adresa de mail aniakzn@gmail.com, până pe 18 martie.

Evenimentul va avea loc pe 20 martie, cu începere de la ora 18, într-unul dintre corpurile Casei de Cultură a Studenților din Pitești.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90