EcoMoto 930×122

    vacaroiu

    Casa de protocol a lui Văcăroiu, la vânzare

    Fostul senator de Argeş al PSD Nicolae Văcăroiu, actual preşedinte al Curţii de Conturi a României, a beneficiat de-a lungul carierei de case de protocol din portofoliul Regiei Autonome Agenţia Participaţiilor Statului. Una din aceste case în care Văcăroiu a locuit va fi scoasă la vânzare acum de RA-APPS.

    Pe lista imobilelor care vor fi scoase la vânzare de RA-APPS au fost incluse şi spaţii folosite de mai mulţi ani de diferite fundaţii şi organizaţii neguvernamentale, dar şi apartamente ocupate încă de foşti demnitari ai regimului comunist, precum şi hotelurile Triumf din Bucureşti şi Mara din Sinaia, clubul Floreasca şi peste 20 de vile din staţiuni montane şi de pe litoral.

    Pe aceeaşi listă se regăsesc două apartamente din str. Constantin Prezan nr.4, adresă la care au locuit, la un moment dat, în aceeaşi perioadă, Adrian Năstase, Traian Băsescu şi Nicolae Văcăroiu. La acea vreme, parterul era ocupat de Traian Băsescu, etajul 1 de Adrian Năstase şi etajul 2 de Nicolae Văcăroiu. Ulterior, Năstase şi Băsescu s-au mutat.

    Văcăroiu deţine şi o vilă la Ştefăneşti, în Argeş, dar aceasta este considerată casă de vacanţă, aşa cum este şi trecută în declaraţia de avere a fostului şef al Senatului României.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90