NOR CURIER 930X122

deschidere

CASA SINDICATELOR, ARHIPLINĂ! S-A DESCHIS NOUL AN UNIVERSITAR ÎN PITEȘTI!

“Aţi făcut o alegere foarte bună, aţi ales o universitate puternică, o universitate care are 11 facultăţi, 57 de programe de licenţă, 63 de programe de master și care numără peste 10.000 de studenţi.”, a afirmat Ionel Didea, rectorul Universității Pitești, la ceremonia de deschidere a noului an universitar, eveniment care a avut loc în această seară la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Ca de fiecare dată la o astfel de ocazie, sala, cu o capacitate de 800 de locuri pe scaune, a fost neîncăpătoare. Pe lângă profesori și studenți, la ceremonie au participat, printre alții, ambasadori la București ai unor diverse țări (Siria, Congo, Vietnam), reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, inspectorul școlar general al Argeșului, Dumitru Tudosoiu, parlamentari (senatorul Șerban Valeca) și vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin Polexe.

S-a intonat imnul de stat al României, iar ulterior decanii le-au urat rând pe rând bun venit noilor studenţi şi le-au făcut acestora o scurtă prezentare a facultăţilor. Pe acordurile live ale muzicii de pian, steagul emblematic al fiecărei facultăţi a defilat pe scenă. Evenimentul a fost prezentat de Florin Dumitru, directorul teatrului „Aşchiuţă”, şi de rectorul Ionel Didea.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3