930 x122 grota rece

bun.jpg

Casa Studentului Pitesti, reparata cu reactivi de laborator!

Revenim cu noi amănunte în cazul licitaţiei organizată de Casa de cultură a Studenţilor din Piteşti, licitaţie în care directoarea Dora Ion a numit în comisia de evaluare a ofertelor, printre alţii, doi paznici şi un muncitor, iar preşedinte pe administratora instituţiei.

Aceştia urmau să decidă cine va câştiga lucrarea de reabilitare a unei părţi din acoperişul instituţiei, lucrare evaluată, conform datelor de pe SEAP, la 112,200 RON (26,553.7 EURO). Aşa cum vă relatam, una din firme a depus contestaţie, acuzând că unui alt ofertant îi lipsesc o serie de documente. Informaţia a fost cât se poate de reală, dovadă şi faptul că, deşi data de 30 iunie era termenul limită de evaluare, procesul a fost suspendat pentru că au lipsit mai multe documente depuse de ofertanţi şi pentru că unul din membrii comisiei, un referent cultural, nu a fost prezent la şedinţă, fiind plecat în interes de serviciu. Procedura de
licitaţie ar trebui reluată, iar Daniel Ionescu a solicitat pentru a doua oară,  să fie retras din comisie, motivând că „nu îmi permite nici timpul, având în vedere activitatea pe care o desfăşor, şi nici nu este în abilitatea mea, ca referent cultural să mă ocup de achiziţii publice”. Paznicii, se pare că sunt însă. Mai mult, ieri, Dora Ion a fost prezentă la minister, la o şedinţă cu toţi directorii din ţară.
bunseap
Partea cea mai interesantă vine abia acum. Conform documentaţiei de atribuire de pe SEAP, Casa de Cultură a Stundeţilor organizează licitaţie pentru „lucrări de reabilitare a acoperişului”, prin „achiziţie publică”. Dacă obiectul achiziţiei îl reprezintă „lucrări de reabilitare acoperiş”, nu ne-am putut ascunde mirarea când, în documentaţia de atribuire, pe prima pagină chiar, se menţionează „Documentaţie de atribuire privind achiziţie publică de FURNIZARE REACTIVI DE LABORATOR”! Documentul este aprobat de directoarea Dora Ion, de juristul Iulian Alexiu, întocmit de Ileana Vladu (administratora, preşedinta comisiei de evaluare) şi verificat de Ionuţ Gheorghe. Poate nu avem noi cunoştinţe, dar parcă un acoperiş nu înseamnă acelaşi lucru cu un institut de cercetări.

Altfel, pe acoperişul CCS, probabil că tinerii piteşteni, în loc să meargă la dans sau la alte activităţi, vor putea să îşi facă analize medicale! Nu credem că este posibil ca documentaţia să fi fost copiată şi modificată, fără atenţie, pentru că doar a fost verificată, aprobată şi a beneficiat şi de consultanţă juridică de specialitate.
{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90