EcoMoto 930×122

Arges

CASE ÎN FLĂCĂRI

Case în flăcări. Azi noapte, în jurul orei 1:40, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit în comuna Rociu, în satul Gliganu de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Au ars astereala pe o suprafață de aproximativ 6 mp, elemente de mobilier depozitate în pod, 120 de kg de materiale textile și tavanul casei pe 7 mp. Incendiul a pornit de la coșul de fum deteriorat.

Câteva ore mai târziu, dis-de-dimineață, la ora 5, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un altul cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au  intervenit în comuna Albeștii de Muscel pentru stingerea unui incendiu izbucnit tot la o casă.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 de mp și 2.000 de kg de fân. Cauza? “Coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90