930 x122 grota rece

Cât „valorează” Consiliul Local Piteşti

cl2Noii consilieri locali ai municipiului Piteşti – 23 la număr – şi-au luat rolurile în primire, odată cu mandatele de aleşi, şi în acelaşi timp au depus şi declaraţiile lor de avere şi interese. O analiză aprofundată a acestora ne arată că mai toţi nu au motive să se plângă, deşi unii au şi datorii la bănci. Au cu ce plăti, însă. Ne-am gândit însă ca în loc să vă prezentăm averea fiecăruia în parte să facem un exerciţiu aparte. Şi anume, să vedem cam cât… „valorează” Consiliul Local al municipiului reşedinţă de judeţ!

Cel mai bogat consilier local este, de departe, omul de afaceri Adrian Prodănel. Acesta deţine vreo 6 case şi peste 20 de apartamente, ca să nu mai spunem de depozite bancare impresionante şi peste 20 terenuri.

Conform Forbes, averea sa este evaluată la peste 11 milioane de euro. Tocmai de aceea am tratat separat, ca să spunem aşa, situaţia sa.

Rămân ceilalţi 22 de aleşi locali. Aceştia deţin împreună 17 apartamente, 18 case şi 21 de maşini. Valoarea totală a depozitelor în euro pe care le au la bănci este de 183.000, iar depozitele în lei însumează 2,82 milioane lei.

Adică tot cam cât costă un sfert din programul de asfaltări şi reparaţii al Administraţiei Domeniului Public Piteşti pentru anul în curs. Cel mai mare depozit bancar este cel al lui Cristian Gentea care are la bănci conturi de peste 900.000 lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3