930X122 MAIA

Catalin Teodorescu a demisionat de la ANRP

CATALINTEODORESCCU1Catalin Teodorescu, prim-vicepresedinte al PDL Arges, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor. Decizia sa a fost acceptata de premierul Emil Boc care a si emis o dispozitie in acest sens, dispozitie care a fost publicata in Monitorul Oficial.

 

Conform documentului publicat in Monitorul Oficial, premierul Emil Boc l-a eliberat joi, 3 noiembrie, pe democrat-liberalul Catalin Florin Teodorescu din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), cu rang de subsecretar de stat.

Teodorescu si-a dat demisia la data de 1 noiembrie 2011. El a fost numit vicepresedinte al ANRP pe 8 august 2009, prin decizie a premierului Boc.

Pe 5 octombrie, Boc a eliberat-o din functia de presedinte al ANRP pe Crinuta Nicoleta Dumitrean, la cererea acesteia, si în locul ei a numit-o pe Dorina Danielescu, fost procuror la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism din Parchetul General.

Pe 29 august, premierul a demis un alt vicepresedinte al ANRP, Virgil Baciu, imediat dupa ce subsecretarul de stat fusese arestat preventiv pentru 29 de zile într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenta.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90