930X122 MAIA

asfaltare_pod_viilor1

Cati bani se baga in strazile din Pitesti

Primaria Pitesti a alocat in acest an suma de 17 milioane de lei pentru reabilitarea strazilor si trotuarelor, dar si pentru cofinantarea unor importante proiecte cu finantare de la Uniunea Europeana. Bugetul total al investitiilor in acest sector – denumit generic „Transporturi” este de peste 40 de milioane de lei, proiectele fiind deja elaborate.

Primaria Pitesti a decis care vor fi zonele unde se va actiona cu predilectie pentru reabilitarea sau modernizarea arterelor de circulatie. Astfel, cu 5,3 milioane de lei se va realiza lucrarea de modernizare a strazilor din Calea Campulung, iar cu 4,1 milioane de lei se are in vedere modernizarea podului peste Raul Doamnei.

Modernizarea podului peste Arges costa 12,3 milioane de lei, iar pentru parcarea de la Bowling este un buget de 3,4 milioane de lei.

De asemenea, pentru modernizare strazilor Lanariei, Targul din Vale si Costache Negri s-a prevazut un buget de 20,6 milioane de lei.

Termenul de receptie al investitiilor este finalul anului 2012, o parte din fonduri fiind asigurate in baza unor proiecte cu finantare europeana. O parte din lucrari vor fi efectuate de Administratia Domeniului Public, care a primit un buget consistent in acest sens in anul in curs, iar altele vor fi efectuate cu firme care vor castiga licitatiile aflate deja in curs de derulare.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90