NOR CURIER 930X122

cavaleri ai vinului

CAVALERII VINULUI, CEREMONIE FASTUOASĂ ÎN PITEŞTI

Cavalerii vinului, ceremonie fastuoasă în Piteşti. Ordinul European al Cavalerilor Vinului – Legatul Piteşti anunţă că pe 30 martie 2019 va organiza o ceremonie de acreditare de noi membri, marcând astfel 10 ani de la înfiinţarea Legatului Piteşti.

Citiți și: CĂLĂREȚI ȘI FANFARĂ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI (VIDEO)

Evenimentul se va desfășura conform ceremonialului specific Ordinului, după următorul program:

-15:45, întâlnirea participanţilor în Piața “Vasile Milea” (Prefectură);

-16-16:30, deplasare în formaţie pe traseul Piaţa “Vasile Milea” – Primăria Piteşti, cu fanfară şi călăreți;

-16:30-16:45, întâmpinarea cavalerilor de către oficialităţile Primăriei Piteşti;

-16:45-17:45, ceremonia de acreditare a noilor membri (sala de festivităţi a Primãriei Piteşti;

-17:45-18, final de ceremonie (felicitări, şampanie, fotografii de grup).

De la ora 19, la un restaurant din Piteşti va fi organizată o seară festivă, la care este invitat să susţină un recital cântărețul italian Giorgio Ciabattoni.

Potrivit prezentării sale oficiale, “Ordo Equestris Vini Europae (OEVE) este o organizație internațională de drept privat, prezentă în 27 de ţări, care numără peste 5.000 de membri, personalități ale vieții culturale, economice și sociale europene.

(…) Frăția își revendică tradiția din ordinele cavalerești medievale, în special din cea a Ordinului Sfântului Gheorghe de la 1273, respectiv 1308 și 1468, preluând de la acestea principiile de bază ale cavalerismului, respectiv cinstea, onoarea, demnitatea și morala creștină.

Senatul cavaleresc, condus de doi consuli, reprezintă comitetul de conducere al întregii caste a cavalerilor și își are sediul în locul de înființare al Ordinului, în orașul liber Eisenstadt din Austria.

Structurile naționale sunt organizate în consulate, conduse de proconsuli, având ca subdiviziuni legatele și scaunele cavalerești”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90