New Profesional Consult 930 x 122

elev violent

Caz fără precedent! Sute de elevi nu mai merg la școală de frica unui copil de clasa a III-a

Caz nemaiîntâlnit în județul Dâmbovita. Un elev învață singur în toată şcoala, deoarece ceilalți copii refuză să meargă la cursuri de frica lui.

Citiți și: Ce a pățit un puști din Mioveni după ce și-a bătut colega de clasă!

Băiatul a fost mutat disciplinar de trei ori până acum, notează Antena 3 CNN.

Toți părinții celor 150 de elevi care sunt înscriși la școala din Valea Voievozilor, comuna Răzvad, îl consideră pe băiat agresiv și refuză să-și mai trimită copiii la școală.

Aceștia declară că elevul cu pricina este agresiv și cu profesorii, nu doar cu ceilalți elevi.

Unii părinți au depus și plângeri penale la poliție în urma incidentelor de la școală în care a fost implicat băiatul.

Contactaţi de edupedu.ro, reprezentanţii Ministerului Educaţiei nu au formulat un punct de vedere.

Copilul a fost transferat la această școală prin decizia Inspectoratului Școlar Dâmbovița, iar de luni, 6 martie a început orele. 11 elevi sunt înscriși în clasa sa.

„Am luat toate măsurile pe care legea ni le permite și în speță la nivelul lui de vârstă. Tot ce se poate aplica ca sancțiune este observația, mustrarea scrisă însoțită de scăderea notei la purtare.

Cu fiecare sancțiune pe care am aplicat-o, comportamentul copilului a devenit și mai violent. Deși copilul nu este certificat cu cerințe educaționale speciale, în permanență, minim un adult din instituția școlară se află în preajma sa.

Din nefericire, uneori suntem 3, 4, 5, 6 și nu reușim să facem față”, a declarat directoarea școlii Gimnaziale Coresi, Georgeta Gogeanu, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv: Ciao.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90