930×122 CAPRA 5

politia

Cazane ilegale pentru cărbune, găsite într-o comună argeșeană

În perioada 12-18 august, Poliția Argeș a controlat 4 societăți comerciale cu profil de prelucrare, comercializare și transport de material lemnos.

Au fost date 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  58.000 de lei, și confiscați 32,8 metri cubi de lemne.

De asemenea, în urma unui ordin emis de prefect, Poliția, împreună cu Corpul de control al Instituției Prefectului, Garda de Mediu, Direcția de Sănătate Publică și Agenția de Mediu, au făcut controale pe linia tăierii ilegale de masă lemnoasă și a producerii de cărbuni în locuri improvizate din pădure în localitățile Beleți-Negrești, Dobrești și Boțești.

În comuna Boțești au fost găsite 3 cazane încărcate cu material lemnos, nepuse în funcțiune. Acestea vor fi ridicate și indisponibilizate de către reprezentanții administrației locale. Proprietarii de instalații artizanale au fost amendați. În plus, Primăria Boțești va lua deciziile necesare pentru intrarea în legalitate a persoanelor care se ocupă de producerea și comercializarea cărbunelui.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90