NOR CURIER 930X122

Arges

CAZUL „BORDEL ÎN SALONUL DE MASAJ EROTIC” – CE A DECIS POLIȚIA

Poliţiştii piteșteni de la Biroul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au ridicat 135.000 de lei şi au instituit sechestru asigurator asupra unui autoturism, în valoare de circa 12.000 de euro, şi asupra unor bijuterii şi a altor bunuri, în valoare de 5.000 de lei, în urma a 6 percheziţii făcute azi-dimineaţă la sediul unei societăți comerciale și la locuințele din Pitești ale unor persoane bănuite de proxenetism.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului 2015 și până în prezent, 3 persoane, Mihaela Ramona Matei (în vârstă de 32 de ani, din Pitești), Daniel Cristian Lemnaru (de 39 de ani, din Pitești) și Doru Molea (de 24 de ani, originar din comuna Ungheni, dar domiciliat în Pitești), în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale care deţine saloane de masaj erotic, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către angajatele societăţii. Ulterior acestea ar fi întreţinut raporturi sexuale contra cost, atât în incinta saloanelor, cât şi în diverse unităţi de cazare din județul Argeş, potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene.

Din activitatea infracţională, conform sursei citate, persoanele vizate ar fi obţinut peste 300.000 de lei. 15 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Detalii despre acest caz, aici:

http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/perchezitii-in-pitesti-intr-un-dosar-de-proxenetism/

http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/salon-de-masaj-erotic-din-gavana-calcat-de-politisti/

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3