Donaris 930 x 122

Arges

CE AU GĂSIT POLIȚIȘTII ARGEȘENI LA PERCHEZIȚII

În urma percheziţiilor de azi-dimineață, poliţiştii argeșeni de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au ridicat pentru cercetări 51 de trofee de vânătoare, 13 blănuri de animale şi 56,5 kilograme de carne de vânat, susceptibile că ar proveni din braconaj. De asemenea, poliţiştii au găsit 165 de cartuşe de diverse calibre care ar fi fost deţinute ilegal, precum şi un aparat destinat confecţionării artizanale a muniţiei, anunță Poliția Argeș.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Şase persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Curtea de Argeş pentru audieri.

Amintim că azi-dimineață poliţiştii argeșeni de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut 8 percheziţii domiciliare în judeţul Argeş la locuinţele a 11 persoane.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Perchezițiile au avut loc în cadrul unui dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Persoanele vizate sunt bănuite că din luna octombrie a anului 2015 şi până în prezent ar fi vânat mai multe specii de animale fără a deţine autorizaţie sau fără a înscrie toate exemplarele vânate în autorizaţiile de vânătoare.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90