EcoMoto 930×122

Prefectura.conferinta1

Ce averi au sefii institutiilor subordonate Prefecturii

Despre averile sefilor institutiilor deconcentrate, ale primarilor, prefectului, parlamentarilor, etc. au curs rauri de cerneala. Mai putin s-a scris insa despre averile celor care conduc institutii mai mici, dar la fel de importante. Astazi va propunem sa „faceti cunostinta” cu averile a doi dintre oamenii care conduc institutii ce sunt subordonate Prefecturii, desi depind din punct de vedere al finantarii de Ministerul Administratiei si Internelor.

Conform legii, orice bugetar trebuie sa isi actualizeze periodic declaratia de avere si de interese. Exceptie nu face nici Eduard Uscatu, seful Serviciului Paspoarte. Conform documentului, acesta nu are terenuri, nu are casa si nici masina.

Bijuteriile, bunurile de valoare, activele financiare – si ele lipsesc din declaratia de avere a celui care conduce Serviciul Pasapoarte. Pana in 2012 are de achitat un credit de 13.500 de euro la o companie de leasing, in conditiile in care venitul sau anual se ridica la 46.800 de lei.

Dupa scandalul de la Permise, la conducerea acestui serviciu care de asemenea este subordonat Prefecturii a venit Emil Angheloiu. Acesta a declarat ca are circa 4.300 mp de teren in Stefanesti, o casa de 200 mp la Stefanesti si un apartament de 52 mp la Pitesti, precum si un autoturism Ford din 2003.

Pana in 2029 trebuie sa „stinga” un credit ipotecar in valoare de 49.000 de euro contractat in anul 2009. Emil Angheloiu a declarat un venit total de aproape 50.000 de lei anual, iar sotia sa castiga 7.022 lei ca manager la o firma de turism.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90