Donaris 930 x 122

elevi

CE CREZI DESPRE TINERI? AZI, ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI!

Un proiect la nivel național iniţiat de Asociaţia Tinerilor pentru România va fi materializat astăzi și în Piteşti de Consiliul Judeţean al Elevilor Argeş.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

De la ora 13 sunteți așteptați în Piaţa Primăriei pentru a scrie mesajele dumneavoastră către tânăra generație. Ce părere aveți despre tinerii din ziua de azi? Ce e bun și ce e rău la ei? Ce sfaturi le dați? „Mesajele pot fi scrise de oricine. Noi îi vom ruga pe trecători să îşi lase pe o hârtie mesajul lor de „trezire” pentru tineri.”, precizează pentru ePitești Roxana Voica, preşedinta Consiliului Judeţean al Elevilor. Data acțiunii nu a fost aleasă la întâmplare. Perioada propusă coincide cu Săptămâna Naţională a Voluntariatului. Organizatorii îşi doresc astfel să stabilească simbolic o punte de legătură între generaţii.

Se vor face şi poze, iar până la sfârşitul anului toate vor fi incluse într-un catalog. De asemenea, ulterior va fi realizat şi un studiu cantitativ şi calitativ cu privire la mesajele transmise pentru tinerii de azi.

Citiți și: Un nou serviciu de transport public! E gratuit!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90