Eurial 930 x 122

scoala_elevi

Ce investitii se fac in scoli

Municipalitatea din Pitesti a inceput o serie de lucrari pentru extinderea, modernizarea sau dezvoltarea unor noi unitati de invatamânt. Exemple in acest sens pentru anul 2010 sunt cele legate de constructia unei noi gradinite, lânga gradinita 4, dar si a unui nou corp de cladire pentru Liceul Dinu Lipatti. Ce investitii sunt prevazute in acest domeniu de activitate in anul in curs?

Ei bine, municipalitatea vrea sa inceapa extinderea si reabilitarea termica a Scolii Nr. 19 din Gavana, cu fonduri de la Uniunea Europeana. Valoarea investitiei este de 19 milioane de lei.

O alta investitie avuta in vedere este aceea de extindere si mansardare a cladirii de ateliere de la Scoala Nr. 2 (602.000 lei). De asemenea, se doreste si sistematizarea dealului de lânga Colegiul National IC Bratianu, in vederea consolidarii acestuia (241.000 de lei).

Autoritatile au in vedere si extinderea Gradinitei cu Program Prelungit Nr. 10 din Gavana (1 milion de lei), precum si extinderea Gradinitei cu Program Prelungit nr. 5 din Craiovei (tot 1 milion de lei).

In fine, pentru reabilitarea Colegiului Tehnic Dimitrie Dima este nevoie de 10 milioane de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3