NOR CURIER 930X122

epantofi

Ce pantofi să alegi pentru a da dovadă de stil

În acest sezon, vremea te răsfață! Vara este în sfârșit aici! Merită să te pregătești pentru temperaturi și mai calde și să scoți din garderobă rochiile tentante, tunicile sau pantalonii scurți.

Dacă mai trebuie să aștepți puțin pentru vacanță, folosește acest timp pentru a aranja stiluri inspiratoare într-o atmosferă de stradă. Dar ce pantofi ar trebui să alegi pentru a te simți confortabil și elegant în jungla urbană?

Verifică mai jos cele mai stilate modele de pantofi pentru sezonul cald.

Este greu să-ți permiți totul în oraș. Mai ales când trebuie să arăți elegant la serviciu în fiecare zi. Alegerea încălțămintei potrivite pare a fi cea mai problematică – până la urmă, vara este vremea șlapilor sau a altor pantofi informali.

Din fericire, stilul urban de vară poate fi, de asemenea, ușor și la modă. Acești pantofi vor completa perfect aspectul tău !

Ce sandale merită să alegi în această vară?

Cel mai confortabil și în același timp foarte eficient tip de încălțăminte sunt sandalele. Alegând un model cu talpa plată, vei dobândi confort maxim în zilele călduroase. Sandalele în culori pastelate, delicate sunt perfecte pentru rochii și fuste înflorate, aerisite.

Dacă trebuie să arăți mai elegantă la serviciu, alege un model cu toc mic. În prezent, sunt la modă versiuni puțin mai interesante – de exemplu, cu nituri decorative sau un ciucuri agățat. Astfel de pantofi vor fi pune un accent puternic stilului tău și te vor ajuta să ieși în evidență din mulțime.

Papucii flip-flop – cum îi porți pentru o ținută cu stil?

Dacă îți poți permite puțin mai multă slăbiciune la birou sau cauți de încălțat pentru a merge la cumpărături sau să întâlnești prieteni, alege papucii flip-flop, pe care nu trebuie să îi confunzi cu modelele de botoși de casăAcești pantofi au revenit în favoarea tuturor iubitoarelor de tendințe. Cu sau fără tocuri înalte, sunt o adevărată senzație în acest sezon!

Este la modă să îi combini cu pantaloni sau un costum de vară din in. Vrei mai mult? Alege modele cu ornamente sau blană și vei adăuga și mai mult stil. Pentru fanele minimalismului și soluțiilor simple, papucii încorporați care arată ca niște mocasini cu toc deschis sunt perfecți. Acesta este un adevărat must have care va adăuga savoare ținutei tale.

Espadrile și balerini – chiar sunt un tip de încălțăminte elegantă?

Crezi că espadrilele se poartă doar în stațiunile de pe litoral? Nimic nu poate fi mai greșit! În cele mai recente colecții ale brandurilor celebre, poți găsi espadrile care arată șic și elegant, pe care merită să le alegi în această vară. Și vei vedea că sunt unii dintre cei mai comozi pantofi pentru vară.

Poți alege dintre diverse variante – într-o variantă la modă cu toc sau cu închidere elegantă la gleznă. Espadrilele sunt din ce în ce mai des din piele sau piele de căprioară, ceea ce nu face decât să le adauge eleganță.

Combină-le cu îndrăzneală cu rochii elegante. În acest sezon, fashionistelor nu le este frică de glamour și preferă espadrilele în nuanțe de aur sau argintiu, precum și espadrile cu model, bogat decorate.

Balerinii sunt clasici în alfabetul pantofilor și îi poți alege de pe https://www.epantofi.ro/copii/fata/pantofi/balerini.html. Arată modest și elegant și poți alerga prin oraș aproape toată ziua.

Se potrivesc chiar și unor seturi foarte formale, motiv pentru care garderoba fiecărei femei ar trebui să includă modele nude sau negre care se potrivesc aproape cu orice.

Balerinii clasici nu se demodează niciodată, așa că cu siguranță îți vor servi câteva sezoane. Poartă-i cu rochii la modă în stil retro și te vei simți ca o franțuzoaică pură.

Există și modele din cauciuc moale, ușoare și (contrar aparențelor) asigurând aerisirea picioarelor chiar și în cele mai călduroase zile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90