NOR CURIER 930X122

Arges

CE PROPUNE ISU ARGEȘ LA 39 DE ANI DE LA CUTREMURUL DIN 1977

Pentru marcarea a 39 de ani de la cutremurul din 1977, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș vă propune ca mâine, 4 martie 2016, de la ora 12, să participaţi la o simulare în contextul producerii unui seism puternic.

Citiți și: Alertă: Cutremur într-o zonă neobișnuită. Avertisment seismic!

„Acest lucru presupune ca cetăţenii, oriunde s-ar afla, la muncă, acasă, la școală, etc., să se comporte timp de 1 minut ca în cazul producerii unui cutremur real. Pentru această acţiune nu trebuie să nu mergeţi la serviciu sau să renunţaţi la activităţile cotidiene pe care vi le propuneţi, ci, dimpotrivă, trebuie să vă faceţi exact programul dumneavoastră de zi cu zi.

Scopul principal al acestei simulări este de a pregăti populaţia pentru un cutremur. Aşadar, vedeţi această acţiune ca pe o oportunitate de a învăţa ce să faceţi înainte, în timpul, dar şi după cutremur.

Citiți și: A nins în Argeș!

Toţi cetăţenii sunt invitaţi să participe, de la cei care stau singuri în casă, până la marile companii de birouri. Vorbiţi cu colegii de muncă, vecinii şi prietenii despre această simulare şi încurajaţi-i să participe.”, anunță ISU Argeș.

„Acţiunea va fi mediatizată şi pe site-ul Inspectoratului şi pe Facebook, prin crearea unui eveniment la care toţi participanţii sunt bineveniţi. Puteţi ajuta la promovarea acestei iniţiative a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Argeş dând share sau like. Trimite-ne o fotografie din timpul acţiunii cu cineva care participă şi se protejează ca şi când s-ar produce un cutremur! Pe pagina noastră de Facebook vom posta toate fotografiile primite. Fotografiile pot fi adăugate direct pe contul de Facebook, împreună cu comentariul dumneavoastră, sau trimise prin e-mail la rel.pub@isuarges.ro.”, informează ISU.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90