930 x122 grota rece

badea.mihaela.000

Care studentă la Jurnalism din Piteşti îşi caută iubit prin ţară în emisiunea „Autobuzul lui Vârciu”?

O studentă la Jurnalism din Piteşti vrea să îşi caute bărbat prin ţară alături de Liviu Vârciu. Prezentatorul este gazda show-ului „Autobuzul lui Vârciu”, iar alături de 15 concurente merge peste tot prin România ca să găsească sufletele pereche pentru tinerele singure. 

În emisiune sunt prezente două piteştence, dintre care una este studentă la Facultatea de Jurnalism a Universităţii de Stat din Piteşti. Alina Mihaela Badea este frumoasă, blondă şi o partidă bună pentru tinerii curtezani. Cochetează şi cu televiziunea, că doar este studentă la Jurnalism, astfel că participă la diferite show-uri televizate la Antena 1, la nivel central. A absolvit Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti.

Tânăra piteşteancă merge prin ţară alături de alte 14 concurente pentru a-şi găsi sufletul pereche, împreună cu cel mai cunoscut şi dorit burlac al momentului, Liviu Vârciu, fostul soţ al Adelinei Pestriţu.

“Pentru mine experienţa asta a fost ca o vacanță, ca o excursie lungă în care ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și ne-am mai și ciondănit. Oamenii ne-au primit cu brațele deschise peste tot. Fetele au cunoscut băieți unul și unul și veți vedea că nu au rămas indiferente la farmecul lor”, a declarat Liviu Vârciu despre emisiune.badea1_1badea2_1badea3_1 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3