930×122 CAPRA 5

oana_lis

O vedetă povesteşte cum a fost atacată de o haită de câini!

Soţia unui argeşean, fost primar-general al Capitalei, are şi ea amintiri cutremurătoare cu privire la un episod în care a fost alergată de o haită de câini, moment în care a şi leşinat instantaneu. Şi acum are semne pe picioare, plus că a rămas cu o traumă psihică după neplăcutul episod.

Oana Lis, soţia fostului edil al Capitalei, argeşeanul Viorel Lis, povesteşte pe internet că şi ea a avut parte de un incident asemănător, motiv pentru care tragedia din familia copilului de patru ani omorât de câini vagabonzi lângă Parcul Tei din Bucureşti i-a trezit amintiri traumatizante. După ce a lăsat un mesaj prin care şi-a povestit propria întâmplare, au fost persoane care au compătimit-o, dar şi altele care i-au replicat: „Şi Viorel ce a făcut când a fost primar pentru a nu mai păţi şi alţii la fel?”.

Iată care a fost textul integral postat de Oana Lis pe internet: „Mie mi-e frică de câini! Am trecut printr-o experienţă groaznică mai demult, o haită de câini m-a urmărit. M-au înconjurat şi au început vreo 20 de câini să mă muşte. Vreau să vă spun că am leşinat instantaneu. Nişte băieţi m-au salvat. Am semne pe picioare şi acum. Am fost la spital, injecţii în burtă, tratament… Plus că am rămas cu o traumă până în ziua de azi…”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90