930 x122 grota rece

martie

PROGNOZA_METEO

CEA MAI CĂLDUROASĂ ZI DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI

Ieri, 19 martie, în Argeș a fost cea mai călduroasă zi de la începutul anului și până acum. Cele mai ridicate temperaturi ale zilei s-au înregistrat în jurul orei 14.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Pitești termometrele au indicat 21, 4 grade Celsius. În Câmpulung Muscel au fost 20 de grade, iar în Curtea de Argeș 18, 7 grade.

La începutul săptămânii meteorologii au anunțat că până pe 25 martie vremea în regiunea Muntenia și județul Argeș va fi deosebit de caldă pentru luna martie, cu 10 până la 12 grade Celsius peste normalul perioadei, cu o medie a temperaturilor maxime diurne cuprinsă între 16 și 21 de grade. Iată că în Pitești media estimată de meteorologi a fost chiar depășită în cursul zilei de ieri.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3