930 x122 grota rece

ceata

CEAȚĂ DENSĂ ȘI FRIG PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Transfăgărășanul s-a redeschis ieri traficului rutier pe toată lungimea lui, între kilometrul 0, în Bascov, în județul Argeș, și kilometrul 151+955 de metri, la intersecția cu DN 1, în Cârțișoara, în județul Sibiu. Redeschiderea s-a produs cu câteva zile mai devreme decât în mod obișnuit, în condițiile în care în anii anteriori circulația auto era posibilă de la 1 iulie.

Citiți și: Vestea zilei! Se întâmplă ceva spectaculos pe Transfăgărășan!

Precizăm că pe tronsonul Piscu Negru (km. 104) – cabana Bâlea Cascadă (km. 130+800 de metri) circulaţia auto este interzisă pe timpul nopţii, între orele 21 și 7.

Cei care au fost ieri și astăzi pe cea mai spectaculoasă șosea a României au avut parte de o vreme neprielnică la altitudine. La peste 2.000 de metri s-a așternut o ceață densă, iar temperatura aerului s-a situat la sub 6 grade Celsius la Bâlea Lac, la intrarea în Sibiu.

Citiți și: Transfăgărășan, deschis pe tot timpul anului: Pas crucial

Drumul național 7C Transfăgărășan va rămâne deschis până pe 31 octombrie.

În urmă cu câteva zile, însă, oficialitățile au reluat o mai veche promisiune: pe Transfăgărășan ar urma să fie montate copertine împotriva avalanșelor, proiect care, odată materializat, ar mări perioada de timp în care pe DN 7C s-ar putea circula. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/se-redeschide-transfagarasanul/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3