930×122 CAPRA 5

eveniment

CEI MAI CUNOSCUŢI VIDEO-BLOGGERI ROMÂNI VIN AZI ÎN PITEŞTI

Cosmin Andrei Neacşu şi Bianca Calancea, cei doi voluntari de la Colegiul Naţional ,,I.C Brătianu’’ din Piteşti http://epitesti.ro/stiri/sanatate/doi-elevi-de-la-bratianu-au-ajutat-spitalul-universitar-bucuresti/, au o nouă iniţiativă de toată lauda. Astăzi, de la ora 17, în incinta galeriei Piteşti Mall, Cosmin și Bianca vor organiza fan meeting-ul ,,YouVlog Stars”, eveniment dedicat strângerii de bani pentru Eduard Nonu, tânărul piteștean care suferă de cancer limfatic.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Scopul este dublu: să îi adunăm în acelaşi loc pe unii dintre cei mai renumiţi vloggeri români şi să strângem bani pentru Eduard Nonu.”, precizează Cosmin Andrei pentru ePitești.

Pe parcursul evenimentului toți cei care vor dori vor putea dona bani în urne care vor fi amplasate la fața locului. Se va ţine cont de sumele oferite! Astfel, cei care vor dona peste 15 lei vor participa la o tombolă în urma căreia câștigătorii vor primi tricouri cu autografe de la invitaţi. În plus, 3 dintre câștigătorii tombolei vor petrece toată seara împreună cu cei mai buni vloggeri. De asemenea, unul dintre vloggeri, Coste Vlad, îşi va scoate la licitaţie şepcile pe care le-a purtat în materialele video.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

În deschidere va cânta Alex Pîrvu, iar cei prezenţi vor putea vedea şi o demonstraţie de kickboxing. Vor participa Tequila, Coste Vlad, 10 Lucruri, Noaptea târziu, Vali Dobrogeanu, Maxșipunct, Selly, Laura Mușuroaea şi alţi doi invitaţi surpriză.

Detalii sunt oferite pa pagina de Facebook creată special pentru acest eveniment: https://www.facebook.com/events/895236553888598/.

Un fan meeting asemănător a fost organizat în Oradea şi a avut un succes deosebit.

Despre cazul lui Eduard Nonu puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/la-filarmonica-melomanii-au-donat-bani-pentru-eduard-nonu/. (Foto Tequila: youtube.com)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3