NOR CURIER 930X122

CONSERVATORI_POPICARI

Cei mai tari popicari ai Tineretului Conservator Argeş!

Tineretul Conservator Argeş a organizat în această săptămână cea de a cincea ediţie a Cupei „Tânărul Conservator” la bowling. Au fost 30 de participanţi, cu șase finaliști.

Printre finalişti s-a numărat şi preşedintele TC Argeş, Codruţ Matei. Pe locul al treilea s-a poziţionat Remus Radu, pe al doilea, Marius Uretu, iar primul loc a fost adjudecat de unul dintre cei mai vechi membri ai organizaţiei de tineret a Partidului Conservator Argeş, Marius Rizea, acesta primind şi cupa care a fost pusă în joc.

„A fost prima acţiune de toamnă a organizaţiei de tineret a Partidului Conservator Argeş.

Dacă pe perioada verii am avut activitaţi în aer liber, şi aici pot aminti acţiunea de pescuit, organizată în luna august, sau acţiunea de ecologizare din zona Bughea, dar şi excursiile îmbinate cu diferite evenimente care au avut loc în ţară, acum a venit momentul să ne continuăm seria de activitaţi din programul stabilit pentru anul 2013 cu acţiuni specifice perioadei de toamnă, fiind mult mai prezenţi şi mult mai activi pe plan local”, afirmă Codruţ Matei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90