930×122 CAPRA 5

curs

CEL MAI BUN ȘI ACREDITAT ANC! CURS FORMATOR, ÎN PITEȘTI

Profesional New Consult organizează în Piteşti curs de formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator), acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Beneficiind de un suport electronic, cursul de formator le este necesar şi util celor care activează în domeniul formării profesionale a adulţilor sau care intentionează şi doresc să activeze pe această piaţã. Formatorul (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator) este o persoană foarte importantă într-o companie, întrucât capătă deprinderi de susţinere a unei idei, a unui curs și a unei sesiuni de formare şi training intern în cadrul acesteia. O nouă sesiune a cursului de formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator) va demara în perioada următoare, firma Profesional New Consult invitându-vă să participaţi la înscrieri pentru a beneficia de serviciile cele mai bune, la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

De asemenea, în perioada următoare vor demara:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

– curs de machiaj

– curs de coafor

– curs de stilist unghii

– curs de cosmeticã.

Informaţii se pot obține la:

Număr de telefon: 0784.045.025 sau 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90