930×122 CAPRA 5

    bani_romanesti

    Cele mai importante investitii

    Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti – SPEP – si Administratia Domeniului Public au finalizat raportul privind investiţiile realizate anul trecut. Cele doua servicii au cele mai mari bugete din toate institutiile subordonate Consiliului Local si Primariei Pitesti si in 2012.

    In ceea ce priveste SPEP, cele mai importante realizări sunt investiţiile de modernizare la Bazinul Olimpic – circa 1,7 milioane de lei s-au cheltuit în acest scop – şi cele de extindere, modernizare şi reparare a reţelelor de iluminat public stradal (circa 500.000 de lei).

    Cu suma de 200.000 de lei s-au făcut modernizări la incineratorul din Găvana, pentru ca acesta să poată funcţiona şi pentru procesarea deşeurilor din reziduuri medicale, iar 96.000 de lei au fost investiţi pentru repararea fântânilor artetiene din centru.

    Pentru anul în curs, cea mai importantă investiţie este cea de amenajare a unei noi baze de agrement în Trivale, pentru care s-au alocat 3 milioane lei.

    Si Administraţia Domeniului Public Piteşti a transmis Primăriei şi Consiliului Local o informare privind cele mai importante investiţii realizate anul trecut, în concordanţă cu fondurile alocate în acest sens.

    Astfel, cei mai mulţi bani au fost „înghiţiţi” de reabilitarea de străzi, alei şi trotuare (10 milioane lei), iar pe locul doi se află investiţia de reabilitare a axului central al municipiului (6,2 milioane lei). Pe locul trei se află amenajarea cimiterelor Găvana şi Prundu (etapa a II-a), respectiv cu suma de 510.000 lei.

    Mai reţin atenţia investiţiile de modernizare la Grădina Zoologică (100.000 lei) şi cele de executare a forajelor de izvoare de mare adâncime (aproape 30.000 lei).

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3