NOR CURIER 930X122

Chirurg.centenar.Neculae.Ionescu.009

Celebru chirurg din Piteşti, la 100 de ani!

Neculae Ionescu, un cunoscut şi apreciat medic din Piteşti care a profesat până la vârsta de 80 de ani, a fost premiat astăzi de Primăria Piteşti pentru longevitatea sa. Ionescu a primit diploma de „Piteştean centenar” şi un premiu în bani de la Primărie deoarece a împlinit vârsta de 100 de ani.

Titlul şi premiul, plus un un tort şi o şampanie, i-au fost înmânate medicului la domiciliul său de către primarul Tudor Pendiuc.

Născut pe 23 decembrie 1912 în comuna argeşeană Pietroşani, Neculae Ionescu a fost declarat oficial de părinţii săi ca fiind născut pe data de 2 ianuarie 1913 pentru a-l scuti de un an… de armată! A terminat Facultatea de Medicină din Bucureşti şi a abordat operaţii de toate genurile, inclusiv pe creier. A activat la Spitalul Judeţean şi la Policlinica Specială din Piteşti. Este socrul cunoscutului arhitect Pompiliu Soare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3