NOR CURIER 930X122

    difuzoare1.001

    Centrul Piteştiului, pe acorduri muzicale

    Autorităţile locale din Piteşti au finalizat lucrările de montare în zona centrală a unui sistem audio complex. Astfel, de la Teatrul Alexandru Davila şi până aproape de Prefectură, spre Casa Cărţii, au fost montate pe stâlpii de iluminat public stradal difuzoare.

    Din acestea deja se aude muzică (de radio, deocamdată), dar sistemul poate fi folosit şi pentru asigura muzica dorită de la o staţie specială.

    Conceput în special pentru ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor (27 – 29 aprilie), sistemul va fi menţinut în funcţiune şi în restul timpului, asigurând un fond sonor plăcut pentru piteştenii care vor fi la promenadă pe zona centrală şi nu numai.

    Mai ales că mai e puţin şi apar şi terasele în aer liber care se vor umple…

    Astfel de sisteme audio sunt disponibile şi în oraşe precum Râmnicu Vâlcea de mai mult timp, asigurând permanent un fond sonor în zonele cu trafic intens pietonal. Zona centrală a Piteştiului este una dintre cele mai aglomerate, dacă nu chiar cea mai aglomerată din acest punct de vedere.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90