New Profesional Consult 930 x 122

belgia

CERCETAȘI DIN BELGIA, ÎN ARGEȘ

Cercetași din Belgia, în Argeș. În perioada 2-7 iulie 2018, în comuna argeșeană Drăganu, 36 de cercetași români și belgieni, de la Centrul Local Dacia Felix Mioveni și KSA de Biekorf din orașul Klemskerke, alături de 8 lideri adulți, vor face sport, vor învăța să cânte, vor cunoaște cultura celor două țări și vor învăța despre antreprenoriat și viață sănătoasă.

Citiți și: Pacienții români cu arsuri grave, tratați în Belgia. România are doar 24 de paturi

”Să creăm punți prin sport și muzică” este un proiect finanțat prin programul Erasmus+, gazda tuturor acestor activități fiind Fundația Compartir, care a pus la dispoziție toată logistica necesară.

Activitatea este una dintre numeroasele tabere (campuri) organizate de cercetașii din Argeș. O mare parte dintre copii tocmai s-au întors de la o competiție desfășurată în județul Vâlcea – Cupa Izvoarelor – și se pregătesc să plece la alte activități naționale similare.

Citiți și: SUPER TABĂRĂ DE CERCETAȘI ÎN ARGEȘ

Cei care sunt curioși să afle mai multe despre ce înseamnă cercetășia, despre felul de a trăi al cercetașilor și spiritul care îi animă de peste 130 de ani sunt invitați să îi cunoască și să li se alăture mâine, 5 iulie 2018, între orele 14 și 16, în parcul Ștrand din Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90