930 x122 grota rece

cersetori

manastirea-curtea-arges

CERȘETORI DE LA MĂNĂSTIREA CURTEA DE ARGEȘ, AMENDAȚI

Cerșetoria este de multă vreme un fenomen pe care autoritățile nu îl pot elimina.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

În municipiile și orașele din județul Argeș, în special în zilele de mare sărbătoare religioasă, mai ales curțile bisericilor sunt luate cu asalt de persoane care apelează la mila publicului. Organizați sau nu în rețele, cerșetorii și-au dovedit până acum supremația în fața autorităților. Autorități care se mulțumesc ca din când în când să-i amendeze pe câte unii dintre ei, amenzi despre care nici nu știm dacă sunt sau nu plătite.

O zonă care „mustește” de cerșetori este intrarea în curtea unui monument excepțional de arhitectură, totodată un foarte căutat obiectiv turistic: mănăstirea Curtea de Argeș. Polițiștii au amendat doi cerșetori de la intrarea principală, unul din localitate, în vârstă de 49 de ani, iar celălalt, de 41 de ani, dintr-o comună din județul Vâlcea. Fiecare a fost amendat cu câte 100 de lei. Frecție la picior de lemn!

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3