Eurial 930 x 122

saracie

Cersetoria, combatuta cu consumabile de birou si materiale publicitare

Cum se combate, mai nou, cersetoria? Cu materiale publicitare si alte cheltuieli de acest gen. Masura a fost luata de Consiliul Judetean Arges care la ultima sedinta a sa a aprobat o majorare a bugetului Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica tocmai in acest sens…

In ultima sedinta, Consiliul Judetean Arges a aprobat suplimentarea fondurilor pentru proiectul „Cersetorie si Migratie” din cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP). Astfel, pentru lunile octombrie, noiembrie si decembrie a fost alocata suma de 28.716 lei pentru ca personalul angrenat in acest proiect sa poata combate cersetoria.

Cum o combate, se poate vedea si acum pe strazi, numarul celor care apeleaza la mila publica fiind de la o zi la alta mai mare. Pentru a lupta insa impotriva acestui flagel, ATOP are nevoie de 8.450 de lei pentru combustibili si intretinere auto (150 de litri de combustibili pe luna), de bani pentru consumabile de birou (2.238 lei), materiale igienico sanitare (438 lei) si … materiale publicitare (10.000).

ATOP este condusa de consilierul judetean Nicolae Corban si are in componenta atat alesi judeteni, cat si reprezentanti ai structurilor de Politie, Jandarmi, ISU.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA