New Profesional Consult 930 x 122

    chelu_catalin

    Chelu vrea Electroargeş

    Cătălin Chelu, controvaersatul om de afaceri care a devenit cunoscut mai ales în urma scandalului cu tentativa de mită la chestorul Dan Valentin Fătuloiu, este aproape de a face o ofertă pentru preluarea Electroargeş Curtea de Argeş. Acest lucru a făcut ca acţiunile producătorului argeşean de electrocasnice să crească la Bursă.

    Conform BVB, acţiunile producătorului de electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş cresc ca urmare a informaţiilor privind iminenţa unei oferte de preluare obligatorie a companiei. Firmele controlate de omul de afaceri Cătălin Chelu îşi vor îndeplini obligaţia prevăzută de lege la depăşirea pragului de deţinere concertată de 33% din acţiunile companiei.

    „Din câte ştiu, dl. Cătălin Chelu lucrează la oferta publică pe care este obligat s-o desfăşoare la şase companii, printre care şi Electroargeş“, a declarat, pentru Economica.Net, Ion Gavrilă, directorul general adjunct al companiei. 

    Ion Gavrilă este şi vicepreşedintele consiliului de administraţie al firmei.

    În septembrie anul trecut Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) l-a amendat cu cîte 100.000 de lei pe Cătălin Chelu şi pe 4 dintre partenerii săi, pentru că, prin Bran Oil şi prin alte 17 firme pe care le controlează direct, au acţionat împreună (concertat) pentru achiziţia a mai mult de 33% din acţiunuile ELGS, fără să se ofere, ulterior, să cumpere acţiunile celorlalţi acţionari, aşa cum prevedea legea la acest prag.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3