EcoMoto 930×122

cherestea

CHERESTEA DE PROVENIENȚĂ DUBIOASĂ, CONFISCATĂ DE POLIȚIȘTI

Polițiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Argeș și inspectori ai Gărzii Forestiere Ploiești au făcut recent un control la o societate comercială din comuna Hârtiești care se ocupă cu comercializarea, prelucrarea și depozitarea de material lemnos.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În urma verificărilor, s-a constatat o diferență între stocul scriptic și stocul faptic, diferență de aproape 36 de mc de material lemnos prelucrat, sub formă de cherestea rășinoase.

Firma a primit o amendă de 11.000 de lei. De asemenea, diferența de 36 de mc, în valoare de peste 25.000 de lei, a fost confiscată.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Ancheta continuă pentru a fi stabilită proveniența cantității de cherestea în privința căreia societatea nu a putut furniza documente justificative. (Foto: descriptiv. Sursa: cugetliber.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90